Ali Ülker’den güne pozitif başlama tüyosu

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, sabah erken saatlerde doğada yapılan yürüyüşün önemine dikkat çekerken bu yöntem sayesinde güne pozitif başladığını anlattı.

DOĞANIN UYANIŞINI GÖZLEMLEMEK

Ülker, “Bu hayatta sabah erken kalkanların daha şanslı olduğunu düşünmüşümdür. Sabahları şehrin sessizliğinde yürümek, günün yoğunluğundan önce kendime zaman ayırmamı sağlıyor. Yıllanmış ağaçların gölgelerinde yürümek, yazın sıcağını hafifletirken iş tempomdan önce bana enerji veriyor. Doğanın uyanışını gözlemlemek ve kuş sesleri arasında dingin bir an yakalamak, günü daha pozitif başlamama yardımcı oluyor.

Sabah yürüyüşleri, enerji dolu ve taze bir başlangıç için benim vazgeçilmezim. Farklı mekanlar keşfetmek ve İstanbul’u doya doya yaşamak için ise yürümek en güzeli.

Tabii ki, herkesin çalışma ve dinlenme saatleri farklı. Gece geç saatlere kadar çalışan arkadaşlarımızın da kendi özel anları ve keyifli rutinleri vardır. Herkes kendi programına uygun şekilde bu güzel şehirdeki yaşamın tadını çıkarabilir.

ARABASINDAN İNMEYENLER İÇİN ÜZGÜNÜM

Arabasından inemeyen ve bu fırsatları değerlendiremeyenler için üzgünüm doğrusu. Ama her zaman küçük adımlarla bile olsa, dışarı çıkıp doğanın tadını çıkarabilmek mümkün. Bugün itibariyle bu konuda yeni bir başlangıç yapmaya ne dersiniz? ” diye paylaşımda bulundu.

BELEDİYENİN PARKI YANITI

Ülker bir takipçisinin, “Şehrin sessizliğinde yürüyorsunuz zira orası sizin şehir büyüklüğündeki özel mülkünüz, bizim şehrimizde sabah akşam ne sessizlik var ne de yeşil alan” yorumuna ise, “Belediyenin parkı orası. Benim ev 900 metrekare arsada. Şükürler olsun bir kaç ağacım da var. Ama doğa ve ağaçlar beni her zaman çeker” yanıtını verdi.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx